MOCH A/S
(+45) 70 20 16 24
info@moch.dk

Rådgivning

citater_rådgivning
raadgivning_ikonMOCH har gennem årene bidraget til det læringsstrategiske arbejde i en lang række virksomheder af forskellig størrelse og fra en bred vifte af brancher. Vores strategiske kompetencer er derfor båret af såvel konkret erfaring som en dyb faglig indsigt, også inden for specifikke brancher og markeder.

Hvad enten din virksomhed er på vej til at sætte gang i et e-learning-projekt, ønsker input til en e-learning-strategi eller vil måle på om e-learning-indsatsen har effekt, så tag MOCH med på råd!

Analyse

MOCH laver sammen med jer en analyse af hvilken effekt I ønsker at opnå, hvilke læringsmål e-learning-indsatsen skal indfri og hvilket læringsmiljø og forudsætninger der er i virksomheden. Analysen giver et godt beslutningsgrundlag for den videre proces. Brug den til at designe e-learning-kurset eller lægge en langsigtet e-learning-strategi for jeres virksomhed.

Strategi

E-learning kan være en effektiv del af en virksomheds udvikling. MOCH kan med udgangspunkt i 3 grundlæggende spørgsmål hjælpe jer med at definere en strategi for hvordan jeres virksomhed med størst muligt udbytte af Jeres (e-)learningstrategi:

 • Hvilke centrale målsætninger har virksomheden de kommende år (vækst, salg, service, udvikling, compliance)?
 • Hvordan skal læringsstrategien se ud for at understøtte disse mål (prioritering af centrale løsninger, kunder, markeder, kanaler etc.)?
 • Hvordan hænger strategien sammen (og hvad kræver det at implementere den)?
  • Strategiarbejdet tager altid sit udgangspunkt i analyser af hvilke resultater, opgaver og kompetencer, der skal komme ud af indsatsen.

   Læringsmetoder og -værktøjer

   Vi kan meget konkret og praksisnært guide jer i forhold til e-learning-metoder og –pædagogik, samt hvilke værktøjer I kan bruge til at udvikle e-learning.

   Evaluering og effektmåling af læringsmiljøer

   Bruger I allerede e-learning i jeres virksomhed, men mangler tallene der dokumenterer om det er en succes eller ej? Hos MOCH har vi gode erfaringer med effektmåling af e-learning-kurser, så lad os måle læringseffekten og se om e-learning er en god forretning for dig.

   Tag os med på råd

   MOCHs rådgivning er baseret på erfaringer fra over 700 e-learning produktioner siden 1999 i samarbejde med store virksomheder og offentlige institutioner.

   Brug vores råd til at arbejde videre på egen hånd – eller se hvad MOCH ellers kan hjælpe jer med enten i form af design og udvikling eller i form af en full-service e-learning-løsning.

   logo_dot Design og udvikling


   logo_dot Full-service