MOCH A/S
(+45) 70 20 16 24
info@moch.dk

Er dine møder effektive og konstruktive?

Eller er dine møder spild af tid?

Det er ikke altid nemt at gennemføre et konstruktivt møde.

Du kender det sikkert: Du sidder til møde og I kommer alle med masser af kaffe og gode intentioner. Men undervejs kommer I ud på et sidespor eller hyggesnakken tager over. Pludselig er mødet slut! Men trods det har været et langt møde, har det slet ikke været særlig konstruktivt. Måske er I faktisk slet ikke kommet frem til noget som helst nyt?

Hvorfor er det vigtigt med god mødeledelse?

CA A-kasse har lavet en undersøgelse, der viser, at ifølge deltagerne er 15 % af alle møder spildtid. Men hvad går al spildtiden på? Og hvilke udfordringer oplever man typisk på et møde uden effektiv mødeledelse?

Én af udfordringer er at få alle mødedeltagerne i spil. De fleste har oplevet mødedeltagere, som ikke er engagerede eller altid kommer for sent. Det kan være svært at få hørt alle og hvis deltagerne ikke føler sig hørt, eller hvis de ikke føler at deres input bliver taget seriøst, vil de måske i endnu højere grad miste interessen for møderne eller helt holde op med at dukke op.

Omvendt kan en anden udfordring være, at alle skal høres – hele tiden. Når alle mødedeltagerne vil sige deres mening (og i munden på hinanden), kan det være svært at komme frem til noget som helst til mødet. Ofte oplever man møder, hvor man diskuterer hele dagen – uden at komme frem til et konstruktivt resultat.

Disse møder kan især føles som spildtid, hvis man ikke føler, man er kommet længere, end man var før mødet.
I begge tilfælde har man brug for mere effektiv mødeledelse

Vil du gerne effektivisere din mødeledelse og skabe møder med større udbytte? Ja-da!
Men hvordan? Med vores e-learning-kusus i mødeledelse kan du få konkrete værktøjer til at skabe det gode møde og blive en god mødeleder.
Klik her for at se kurset!

blog1_moedeledelse

Hvad er effekten af god mødeledelse?

Mødeledelse handler om at planlægge og afholde effektive møder.

God mødeledelse skaber dog ikke blot møder med resultater: Det skaber også god energi før, under og efter møderne samt mere organiserede arbejdsgange.

God mødeledelse sikrer også, at møderne er velplanlagte, og at både mødeleder- og deltagere er bedre forberedt på møderne.
Endelig vil der, med god mødeledelse, blive fulgt ordentligt op på møderne, så man er sikker på, at alle møder fører til det ønskede resultat.

 

logo_dot Vil du høre mere om, hvordan MOCH kan hjælpe dig med mødeledelse?
Så kontakt os direkte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *