MOCH A/S
(+45) 70 20 16 24
info@moch.dk

Om os

MOCH A/S kan forbedre jeres kompetencer

moch_ikonMOCH er et full service læringsbureau der udvikler mennesker og kompetencer via målrettede læringsaktiviteter – hver eneste dag!
Vi er et hold på 15 kollegaer sammensat af to specialenheder, der hver for sig er eksperter på vores felt og arbejder tæt sammen for at give vores løsninger, det du ikke finder andre steder, nemlig high-end læring og detaljeret rapportering af resultater.

Vi finder en holdbar løsning

Vi engagerer os dybt, når vi skal forstå jeres behov. Vi leverer kvalitet i hver eneste løsning, og vi tager ansvar for at levere til tiden.

Når vi er enige med jer om løsningen, sikrer vi, at vi anvender det rette medie: målrettet jeres behov. Og vi leverer løsningen via markedsledende teknologi.

Kodeordene er: forretningsforståelse, kreativitet og professionel projektstyring.

Vi tager ansvar

Vi tager 100% ansvar når vi hjælper vores kunder med at gennemføre løsninger. Det gør vi ved hjælp af skarp forretningsforståelse, kreativ og stram projektledelse, anvendelse af det rette medie og distribueret via markedsledende teknologi.

Kort sagt giver et samarbejde med MOCH dig alt det du altid har ønsket dig!

Vi udvikler i snit 50 løsninger om året

– og det er gennem tiden blevet til mere end 700 succesfuldt løsninger som skaber stor værdi hos vores kunder.

Vores vigtigste mål er at etablere loyale og vedvarende relationer med vores kunder. Det gør vi igennem fleksible og langtidsholdbare løsninger, som hurtigt og effektivt kan opdateres, når det er nødvendigt.

Med MOCH som samarbejdspartner er du sikker på, at state-of-the-art pædagogik og teknologi bliver en del af jeres læringsresultater og dermed en del af din forretnings- og resultatorienterede hverdag.

Kontakt os direkte >>