MOCH A/S
(+45) 70 20 16 24
info@moch.dk

Sikkerhed og førstehjælp

Hvad gør du, hvis ulykken er ude?

Der sker en ulykke hvert 30. sekund i Danmark, og der er 10 mennesker, der falder om med hjertestop – om dagen.

Selvom du sikkert håber, at du aldrig oplever en ulykke på første hånd, er det vigtigt, at du ved, hvad du skal gøre, hvis ulykken er ude. For i tilfælde af en ulykke gælder det om at handle hurtigt.

Førstehjælp på rygraden

Vi ved alle, at førstehjælp kan redde liv.

Faktisk kan chancerne for at overleve øges med 300 %, hvis der bliver ydet livreddende førstehjælp med det samme i tilfælde af hjertestop.

Men kun 37 % danskerne har taget et førstehjælpskursus inden for de sidste fem år. Det vil sige, at mere end hver anden dansker ikke har de basale færdigheder i førstehjælp inde på rygraden. De ved med andre ord ikke, hvad de skal gøre, hvis en person falder om med hjertestop.

For de, der har taget førstehjælp, kan det være svært at huske, hvordan det nu lige er, man gør – da mange fx ikke har trænet førstehjælp, siden de tog deres kørekort.

Det er et problem, da førstehjælp går begge veje: Du skal kunne førstehjælp, så du kan redde andre. Og det er også vigtigt, at andre kan førstehjælp, så du kan blive reddet, hvis nu det er dig selv, der falder om.

artikel2

Lær at redde liv

Du kan få brug for førstehjælp alle steder, og du ved aldrig, i hvilken situation, det kan være nødvendigt – uanset om du er i trafikken, på arbejdspladsen eller bare går ned ad gaden.

MOCH tilbyder et e-learning-kursus til privatpersoner og virksomheder, der lærer, hvordan du skal reagere ved hjertestop, give livreddende førstehjælp samt give førstehjælp til de mest almindelige skader. Du får teoretisk viden og vejledning om, hvordan du gør, og du kommer til at prøve din viden i en simuleret situation, hvor du nødt til at handle.

Kurset er fleksibelt og kan stå alene som introduktion til førstehjælp, hvor du får den mest grundlæggende viden hurtigt og effektivt, men kan også bruges i sammenhæng med et traditionelt førstehjælpskursus; enten som introduktion eller som genopfriskning.

Tag et førstehjælpskursus selv, eller gør det til en del af din virksomheds førstehjælpsberedskab, så du og dine medarbejdere kan blive bedre til at redde liv.
Klik her for at se kurset!

 

logo_dot Vil du høre mere om, hvordan MOCH kan hjælpe dig med førstehjælp?
Så kontakt os direkte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *