ActionAid International

Hvordan kan vi introducere vores nye medlemmer til deres arbejde?

ActionAid International – Humanitært arbejde – 2016

 • ActionAid International
  Udfordring

  Effektiv strategisk styring

  Den internationale organisation ActionAid International (AAI) består for tiden af 29 bestyrelser og 19 forsamlinger, der arbejder med 25 millioner mennesker i over 40 lande for en verden fri for fattigdom og uretfærdighed. Bestyrelsesmedlemmerne skal derfor have en grundlæggende viden om AAI som organisation samt deres egne roller og ansvar, så de kan være med til at sikre en effektiv strategisk styring af AAI.

 • ActionAid International
  Løsning

  Viden og handling

  Når det kommer til at udvikle e-learning, har MOCH en stor referenceliste i at hjælpe humanitære organisationer. Sammen med AAI, udviklede vi et online træningsprogram som en del af ActionAid International Governance Academy Training, der bruger en række forskellige midler til at understøtte de forskellige læringsstile og typer af viden. Fokus er ikke kun at overveje, hvad de skal vide, men også hvad de skal kunne gøre i deres arbejde, efter de har deltaget i det online træningsprogram.

 • ActionAid International
  Resultat

  Forhold og rettigheder i centrum

  Online-træningen giver bestyrelsesmedlemmerne mulighed for at føle sig som en del af ActionAid International og handle effektivt i deres opgaver og roller i forhold til AAIs vision, mission, mål og værdier. Bestyrelsesmedlemmerne kan handle på vegne af føderationen og tilføre værdi i deres respektive lande såvel som internationalt.