Landsforeningen af Menighedsråd

Hvordan kan vi introducere vores medlemmer til arbejdet?

Landsforeningen af Menighedsråd – Onboarding – 2016

 • Landsforeningen af Menighedsråd
  Udfordring

  Begrænset viden

  Nyvalgte medlemmer i Landsforeningen af Menighedsråd har ofte kun en begrænset viden om kirkens pligter og daglige arbejde. Derfor ønskede Landsforeningen af Menighedsråd (LAM) at give deres medlemmer en ordentlig introduktion til, hvad deres nye arbejde egentlig går ud på.

 • Landsforeningen af Menighedsråd
  Løsning

  Praktiske aspekter

  I samarbejde med LAM har MOCH udviklet e-learning-kurset ”Start for nye medlemmer”. Kurset introducerer bl.a. de nye medlemmer til, hvad et menighedsråd er, hvad der forventes af dem som medlemmer, og hvad deres arbejdsopgaver indebærer. Via videoer med kirkens ansatte får de nye medlemmer desuden et indblik i kirkens dagligdag, så de kan være med til at sikre de bedste rammer for en levende folkekirke.

 • Landsforeningen af Menighedsråd
  Resultat

  En ordentlig introduktion

  Kurset giver de nye medlemmer i menighedsrådet en ordentlig introduktion og en let adgang til information om deres arbejde – faktisk så snart de er blevet optaget i menighedsrådet. Det sikrer, at medlemmerne allerede fra deres første arbejdsdag er godt rustet og velforberedte til deres arbejde, hvilket er med til at minimere spildtiden og optimere deres arbejdsproces.