Moderniseringsstyrelsen

Hvordan sikrer vi, at vores medarbejdere kender udbudsloven?

Moderniseringsstyrelsen – Compliance & Lovgivning – 2018

 • Moderniseringsstyrelsen
  Udfordring

  Gennemførsel af udbud

  Det er vigtigt for medarbejdere, der arbejder for staten, regionerne eller kommuner, at være i stand til at igangsætte og gennemføre et udbud korrekt. Moderniseringsstyrelsen ønskede at udvikle et e-learning-kursus for at forbedre de statslige medarbejderes færdigheder, som i deres arbejde direkte eller indirekte er berørt af udbudsloven.

 • Moderniseringsstyrelsen
  Løsning

  Gamification og video

  Efter at have gennemført flere projekter i den offentlige sektor, har MOCH en dybdegående viden og erfaring med at udvikle løsninger i compliance og lov. I tæt samarbejde med Moderniseringsstyrelsen udviklede MOCH et kursus, som giver en grundig introduktion til og træner de offentlige ansatte i de forskellige udbudsprocesser. Kurset bruger et højt niveau af gamification og video til at engagere brugerne og sikre en let formidling af udbudsprocesserne samt det juridiske sprog, så læringsprocessen er effektiv for alle.

 • Moderniseringsstyrelsen
  Resultat

  Den rigtige udbudsform

  Via kurset får den enkelte medarbejder en grundlæggende viden om de overordnede rammer i udbudsloven og om de specifikke udbudsformer. Kurset sikrer og understøtter, at medarbejderen først og fremmest vælger den rigtige proces og udbudsform, men også at de er bevidste om deres ansvar og opgaver, så de kan gennemføre et udbud korrekt.