Ørsted

Hvordan sørger vi for, at vores medarbejdere sætter sikkerheden først?

Ørsted – Sikkerhed – 2018

 • Ørsted
  Udfordring

  Den sikre måde eller slet ikke

  Det er essentielt for Ørsted, at deres medarbejdere ved, at sikkerhed på arbejdspladsen er af høj prioritet. Ørsted havde brug for, at deres medarbejdere er opmærksomme på, hvordan de kan bidrage til at forbedre og støtte sikkerhedskulturen. Ørsted gør det på nemlig den sikre måde - eller slet ikke. Ørsted ønskede derfor at udvikle et værktøj til dette formål i form at et komplet kursus i sikkerhedstræning.

 • Ørsted
  Løsning

  En praksisorienteret løsning

  En dybdegående analyse af Ørsted viste, at de bedste læringsresultater ville opnås med et praksisorienteret og adfærdsmæssigt orienteret kursus, der stimulerer brugerne audiovisuelt. MOCH har derfor implementeret konkrete og anvendelige eksempler fra medarbejdernes hverdag hos Ørsted ved at bruge videoklip. Dette sikrer, at brugerne stimuleres og motiveres, og dermed maksimeres deres indlæringsretention.

 • Ørsted
  Resultat

  En aktiv rolle

  I dag byder Ørsted både nye og erfarne medarbejdere velkommen på arbejdspladsen med kurset, som sikrer, at alle medarbejdere får den samme effektive sikkerhedstræning, uanset hvor de arbejder. Kurset hjælper medarbejderne til at tage en mere aktiv rolle i sikkerhedskulturen og dermed forebygge ulykker på både mennesker og materiale.