Q8

Hvordan kan gøre vores nye medarbejdere klar til jobbet?

Q8 – Onboarding – 2013

 • Q8
  Udfordring

  Motivere Gen Y

  Q8 ønskede en god onboarding-proces for at motivere og opkvalificere deres medarbejdere lige fra starten. De ønskede at vise nye medarbejdere, hvordan det er at arbejde i Q8, og hvad der forventes af dem på arbejdspladsen. Målgruppen for dette læringsprojekt omfattede primært medarbejdere fra den såkaldte Generation Y, der typisk stiller store krav til design og underholdningsværdi, når det kommer til digitalt indhold. En udfordring for dette projekt var derfor at engagere målgruppen på den rigtige måde.

 • Q8
  Løsning

  Inspiration fra film, tv og videospil

  For at kunne levere en læringsløsning, som målgruppen kan relatere til og bevare interesse for, udviklede MOCH en løsning med inspiration fra film, tv og videospil, som medarbejderne allerede er bekendt med og positive i forhold til. Kurset indeholder animationer, videoklip, og interaktive 3D-modeller og humor, og dermed præsenteres de enkelte emner i en blanding af filmsprog og fortællestruktur, spil, quizzer og simuleringer.

 • Q8
  Resultat

  En indbydende oplevelse

  Med onboarding-løsningen kan Q8 tage hånd om de nye medarbejdere allerede før de officielt starter og dermed sikre, at medarbejderne ved, hvad de kan forvente af at arbejde i Q8. Det skaber også en oplevelse, hvor medarbejderne føler sig velkomne på arbejdspladsen, hvilket gør dem mere succesfulde og effektive i deres job, så de bidrager til virksomheden.