Seahealth

Hvordan sikrer vi en ordentlig hygiejne til søs?

Seahealth – Hygiejne – 2012

 • Seahealth
  Udfordring

  Korrekt hygiejne til søs

  Seahealth er et arbejdsmiljøråd for søfarende, der søger at bidrage til et sikrere og mere effektivt maritimt miljø. De ønskede at gøre det lettere for rederier og besætningsbureauer at sikre, at deres medarbejdere, som arbejder med mad til søs, har en ordentlig hygiejneuddannelse. De havde også brug for en nem løsning til at opgradere deres søfarts-certifikater, så de kunne dokumentere og overholde MLC 2006-konventionen nemt og bekvemt.

 • Seahealth
  Løsning

  Øvelser, der aktiverer brugerne

  I tæt samarbejde med Seahealth udviklede MOCH et certifikatkursus i generel fødevarehygiejne. Kurset er godkendt af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og dækker de uddannelseskrav, der er obligatoriske for alle medarbejdere, som tilbereder mad; heriblandt intern kontrol (kritiske kontrolpunkter og overvågningsprocedurer), generel mikrobiologi, hygiejneprincipper og dansk fødevarelovgivning.

 • Seahealth
  Resultat

  Godkendt til at arbejde

  Kurset sikrer, at det er lettere for rederier og besætningsbureauer at sikre, at deres medarbejdere formelt er autoriseret til at arbejde med mad til søs. Medarbejderne får viden og indsigt om den rigtige måde at håndtere fødevarer hygiejnisk på, og de får også en forståelse for deres egne roller i forhold til at sikre fødevaresikkerheden.