Vej-EU

Hvordan maksimerer vi effektiviteten af vores sikkerhedstræning?

Vej-EU – Sikkerhed – 2014

 • Vej-EU
  Udfordring

  Forskellige baggrunde og felter

  Hvordan kan du sikre, at kursusdeltagere med forskellige baggrunde og fra forskellige felter får det bedst mulige resultat fra den samme træning? Det var udfordringen fra Vej-EU, en uafhængig forening dannet af vejsektoren, da de skulle organisere deres 2-dages tilstedeværelseskursus ”Vejen som arbejdsplads” – et kursus for entreprenører, landmålere og vejarbejdere.

 • Vej-EU
  Løsning

  Introduktions-
  kursus

  Til at løse udfordringen hjalp MOCH med at udvikle et e-learning-introduktionskursus på 1 time, som giver deltagerne en grundlæggende forberedelse til deres tilstedeværelseskursus. Ved at tilføje et introduktionskursus til den samlede løsning undgår instruktørerne at spilde værdifuld tid på at skulle forklare grundlæggende termer, da alle deltagere ikke nødvendigvis har den samme viden. I stedet kan instruktørerne fokusere på deres kernefunktion, nemlig at undervise i de specifikke termer og færdigheder ifm. deres daglige udfordringer.

 • Vej-EU
  Resultat

  Klar til at arbejde

  Løsningen sikrer, at alle deltager er ordentlige forberedte til det praktiske arbejde, når de ankommer til tilstedeværelseskurset. E-learning-kurset er med at øge kvaliteten af deres læringsproces og kompetenceniveau. Deltagerne er dermed bedre rustet til at nå målet med tilstedeværelseskurset: At sikre trafikanternes og deres egen sikkerhed under vejarbejde.