Vestas

Hvordan kan vi sikre, at vores medarbejdere har en god forretningsadfærd?

Vestas – Compliance & lovgivning – 2016

 • Vestas
  Udfordring

  Korruption kommer i mange former

  Vestas driver deres forretning med integritet og ærlighed. Men da korruption kan tage mange former, kan det være svært for medarbejderne at bestemme, om der er tale om korruption eller almindelig forretningspraksis. Vestas havde derfor brug for et kursus, der kunne sikre at medarbejderne kunne skelne mellem disse og overholde Vestas’ Code of Conduct.

 • Vestas
  Løsning

  Realistiske scenarier

  MOCH har stor erfaring med at levere compliance træning. Vi udviklede derfor et kursus med Vestas, der træner medarbejderne i overholdelse af loven og Vestas’ Code of Conduct. Gennem realistiske og interaktive scenarier, foretager medarbejderne valg og lærer, hvordan de f.eks. håndterer bestikkelse, smørelse, interessekonflikter, samt hvilken effekt deres valg har.

 • Vestas
  Resultat

  Ændring af adfærden

  At opnå erfaring via realistiske scenarier hjælper til at ændre medarbejdernes adfærd, og det understøtter integritetskulturen i Vestas. Kurset sikrer, at alle medarbejdere er på samme side, når det kommer til compliance, og det bidrager til at skabe en gennemgående kultur samt en ensartet svar på de fælles juridiske problemer.