KVALITETSIKRET DIGITAL LÆRING

 Dit vigtigste våben i krigen mod cybercrime

Det anslås, at 70-80% af alle hackerangreb og sikkerhedsbrud skyldes menneskelige fejl. Dine medarbejdere er dit største aktiv og dit svageste led, når det handler om jeres informationssikkerhed. Kom i gang med det samme og træn dine medarbejdere mod cybercrime.

 • INFORMATIONSSIKKERHED

  Hvad er
  cybercrime?

  Cybercrime er den hurtigst voksende form for kriminalitet i verden – og ifølge Europol er cybercrime nu mere profitabelt for kriminelle end narkotikahandel.

  Cybercrime omfatter alle ulovlige aktiviteter begået via en computer og internettet. De ulovlige aktiviteter sker, specielt for virksomheder, i form af angreb som eksempelvis malware, spyware, virusser og ransomware (phishing). IT-kriminelle går ofte efter en ”almindelig” ansat, som med ét forkert og fatalt klik giver adgang til virksomhedens data.

 • Hvorfor cyberaware

  Hvorfor skal I være Cyber-Aware?

  Dine medarbejdere er ofte ikke klar over, at de nemt kommer til at kompromittere data og fortrolig information. Netop derfor anser virksomhedsledere og IT-chefer ansattes ubevidste handlinger som den største eksisterende cybertrussel.

  Internationale undersøgelser viser, at der i gennemsnit går 229 dage, før et cybercrime angreb identificeres som et sikkerhedsbrud. Det er mange dage til at snuse rundt – og mange dage til at misbruge jeres informationer.

 • Hvorfor cyberaware

  Dit ansvar

  Informationssikkerhed handler i høj grad om at skabe en generel og udbredt sikkerhedskultur i organisationen. Dine medarbejdere kan betegnes som ”first line of defence”, fordi de med den rette træning er dit informationssikkerhedsnet. Det er dit ansvar at gøre dine medarbejdere cyber-aware og træne dem til at være bevidste, når de håndterer jeres informationer.

  Det handler ikke om, at I bliver hacket, men om hvornår. Så gør dit våben klar og hjælp os i krigen mod cybercrime.

  PRØV EN GRATIS DEMO
Om kurset
 • Løsningen

  GRATIS DEMO

  Mange virksomheder oplever ikke umiddelbart, at de har noget at miste. Men har I overvejet, hvad der sker, hvis jeres IT-system bryder sammen? Eller hvis jeres kundearkiver, strategidokumenter, lønsedler, sygemeldinger eller referater fra diverse møder bliver stjålet?

  Dine medarbejdere konfronteres hver dag med mulige trusler, når de håndterer jeres informationer. Klæd dem på allerede i dag.

  Klik for at få en gratis demo af vores kursus.

  DEMO
 • Virksomhedsstandard

  Et effektivt værktøj

  Målet med vores e-learning i cyber- og informationssikkerhed er at højne fagligheden bredt hos medarbejderne i private og offentlige virksomheder. Via virkelighedsnære spørgsmål og cases, der tager udgangspunkt i den enkelte ansattes hverdag, ønsker vi at give jeres organisation den bedst mulige træning på markedet. Vores kursus er lige til at implementere, og MOCHs online platform er tilgængelig 24/7 og på alle enheder.

  BLIV CYBERAWARE
 • Professionelt setup

  Fageksperter

  Vi har udviklet vores kursus i samarbejde med en af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder, som har mange års erfaring med informationssikkerhed.

  Hos MOCH har vi arbejdet med e-learning igennem de sidste 20 år for nogle af landets største private og offentlige organisationer. Ifm. den nye EU persondataforordning er vi stolte over, at mere end 350.000 kursister i såvel offentlige som private virksomheder allerede nu har været igennem vores kursus i persondataforordningen – og mange flere er på vej. Vi ved med andre ord, hvad der virker, når man skal træne og uddanne ansatte!