Always a better learning experience!

Vi mestrer din e-learning

MOCH er en dansk virksomhed fokuseret på e-learning. Vi supporterer læringsstrategier gennem de bedst mulige digitale læringsoplevelser, og vi har en dyb forståelse for, hvordan organisationers læringsdynamikker fungerer.

 • HVORFOR MOCH
  SÅDAN ARBEJDER VI

  FRA A TIL Z

  MOCH tager ansvar for at føre projekterne fra start til slut – ingen undtagelser. Vores ekspertise fra arbejdet med både små og store organisationer betyder, at vi ved, hvordan vi får dig igennem processen – uanset hvor kompleks opgaven er. Vi er dedikerede til læring, og vi har faktisk endnu ikke leveret et resultat, der ikke har været tilfredsstillende. Hos MOCH garanterer vi, at vi er en A-Z partner.

 • HVORFOR MOCH
  SÅDAN ARBEJDER VI

  FORSKELLIGE LÆRINGSTILGANGE

  MOCHs løsninger er baseret på en veldefineret læringsmetodologi, der er udviklet og forfinet gennem en lang række af projekter. Med udgangspunkt i denne tilgang, som vi har udviklet og anvendt siden 1999, ved vi, at vi kan nå ud til mange medarbejdere uanset deres tilgang til læring.

 • HVORFOR MOCH
  SÅDAN ARBEJDER VI

  KUNDE-
  CENTREREDE LØSNINGER

  MOCH giver dig en løsning, som møder dine unikke krav. Vi ved, at motivationen for at implementere et læringsprojekt altid er forskellig. Og vi ved, at forskellige krav kræver forskellige tilgange og forskellige løsninger. Hvad enten du har brug for en standard- eller en skræddersyet løsning, leverer vi dét læringsprojekt, du har behov for. Uanset hvilken løsning du vælger, er vores kurser altid responsive og tilgængelige. Det betyder, at brugerne kan tage kurserne efter behov – hjemme eller på farten, på mobil eller PC.

 • HVORFOR MOCH
  SÅDAN ARBEJDER VI

  TEKNOLOGI MED UDGANGPUNKT I INDIVIDET

  MOCH har sit eget Learning Management System kaldet Essens – og det er simpelt og brugervenligt. Vi ved, at IT-systemer hurtigt kan blive mere komplicerede end nødvendigt. De fleste LMS’er på markedet er komplekse og svære at bruge, og de tager ikke højde for de personer, der rent faktisk skal benytte dem. Derfor har vi besluttet at bringe det menneskelige tilbage i teknologien og lave et Learning Management System, som er let for dig at bruge.

 • Inspiration

  GDPR Træning som virker

  Er din virksomhed klar til den nye forordning maj 2018? Vi kan hjælpe med et ‘out of the box’ setup.

  Læs mere
 • Inspiration

  Q8

  Det internationale olie- og energiselskab Q8 ønskede et værktøj til at forberede de nye medarbejdere på deres job. Takket være MOCH, er nye medarbejdere nu hurtigt opdateret på, hvordan det er at arbejde i Q8, og hvad der forventes af dem.

  Læs mere Se flere cases
 • Inspiration

  Ørsted

  Ørsted, en af Nordeuropas førende energigrupper, havde behov for, at deres medarbejdere blev opmærksom på sikkerhedsreglerne og -procedurerne. MOCH har sikret, at sikkerhed altid er en topprioritet hos medarbejderne.

  Læs mere Se flere cases
 • Inspiration

  Vestas

  Det globale vind- og energivirksomhed Vestas havde brug for, at deres medarbejdere blev uddannet i juridisk compliance. Takket være MOCH, er medarbejderne nu trænet i at overholde Vestas principper og undgå interessekonflikter, bedrag og bestikkelse.

  Læs mere Se flere cases
 • Inspiration

  Synoptik

  Synoptik, Danmarks største optikerkæder, havde behov for at træne deres medarbejdere i at bruge deres nye ledelsessystem. MOCH har sikret, at medarbejderne nu ved, hvordan de skal bruge systemet korrekt og effektivt.

  Læs mere Se flere cases
 • Inspiration

  Røde Kors

  Røde Kors havde behov for en løsning til at forberede de frivillige i Danmark på deres arbejde. Deres MOCH-løsning fortsætter med at uddanne nye frivillige hver eneste uge – uanset deres lokation.

  Læs mere Se flere cases
 • Inspiration

  Syddansk Sundhedsinnovation

  Syddansk Sundhedsinnovation skulle undervise borgere med type 2-diabetes i selvbehandling. Deres MOCH-løsning har hjulpet til at forbedre borgernes livskvalitet ved at udstyre dem med viden og værktøjer, så de bedre kan håndtere deres diabetes.

  Læs mere Se flere cases
Kontakt
Vidste du, at 92 % af vores kunder vil anbefale MOCH til deres forretningspartnere? Et faktum, vi er ret stolte af.

Gratis demo?

Nyhedsbrev?

Kaffe eller the?