gtag('config', 'AW-1071928047');
KVALITETSSIKRET

Digital onboarding

Undersøgelser viser, at 22 procent af de nyansatte forlader deres job inden for de første 45 dage af ansættelsen.
Med MOCH's brancheførende onboardingløsning kan du øge medarbejderengagementet, opnå full performance hurtigere og fastholde dine medarbejdere. Langt mere effektivt. Og det er dokumenteret!
Vi kan skræddersy digital onboarding til din virksomhed, så du fortæller din historie, mission og strategi, når du skal have dine nye medarbejdere med om bord.

 • Onboarding

  Hvad er god onboarding?

  Onboarding, pre-boarding, introkursus, introduktionsforløb, introplan – alt sammen termer, der dækker over processer, som har til formål at tage godt imod nyansatte medarbejdere. Vores løsning anvendes effektivt inden for disse områder. Vi har specialister, der kan hjælpe dig.

  Kontakt en specialist >>
 • Hvorfor onboarding?

  Hvorfor investere i onboarding?

  Det koster tid og penge at ansætte og oplære nye medarbejdere. Med e-learning i onboarding kan de nye medarbejdere gennemgå e-learningen på deres egen måde, og når det passer dem. Onboarding handler om at fortælle den gode historie om virksomheden, og det hjælper vi dig med. Det er ikke ligegyldigt, hvad og hvem du vælger til at udvikle jeres e-learning. MOCH har 20 års erfaring med onboarding.

 • Hvorfor onboarding

  Processen

  Onboardingindsatsen skal faktisk starte, så snart kontrakten er underskrevet. Onbording handler om at møde de nyansatte, tage dem i hånden og sikre, at deres motivation forbliver, og at usikkerheden forsvinder. Med et veltilrettelagt e-learning-kursus i onboarding kan I preboarde de nyansatte, så snart kontrakten er underskrevet, og dermed skabe trygge rammer og støtte deres indførsel i organisationen.

  KONTAKT OS >>
Om kurset
 • Løsningen

  Kontakt os

  Mange nyansatte kommer til i løbet af et år. Vil du sikre, at de bliver i virksomheden og performer både bedre og hurtigere? Med god digital pre- og onboarding opnår du hurtigere tilfredse og engagerede medarbejdere. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer med onboardingen.

  Kontakt os >>
 • Virksomhedsstandard

  Et effektivt værktøj

  Målet med onboardingforløbet, som vi skræddersyer i samarbejde med jer, er at skabe tilfredse og effektive medarbejdere. Det er medarbejdere, der bliver i virksomheden og performer godt efter kort tid. Via virkelighedsnære spørgsmål og cases, der tager udgangspunkt i den enkelte ansattes hverdag, ønsker vi at give jeres organisation den bedst mulige onboarding på markedet. MOCH’s online platform er tilgængelig 24/7 og på alle enheder.

  Kontakt os i dag! >>
 • Professionelt setup

  Fageksperter

  Vi hjulpet mange virksomheder med digital onboarding – skal vi også lave jeres? Hos MOCH har vi arbejdet med e-learning igennem de sidste 20 år for nogle af landets største private og offentlige organisationer. Vi har udviklet onboarding for virksomheder i forskellige brancher som retail-, service- og vindmølleindustrien – og mange flere er på vej. Vi ved med andre ord, hvad der virker, når man skal pre- og onboarde nyansatte!