E-learning om GDPR

Effektiv compliance træning

E-LEARNING OM GDPR

E-learning om GDPR – også kaldet Databeskyttelsesforordningen eller Persondataforordningen kan både hjælpe dine medarbejdere til at forstå, hvordan man skal arbejde med persondata, samt hvordan man arbejder med den praktiske implementering i organisationen.
E-learning om GDPR

Har I styr på GDPR?

Afspil video

Se hvordan vores e-learning kan styrke din organisation

e-learning om GDPR
E-LEARNING KURSUS

Hvad er GDPR?

Persondataforordningen, også kendt som Databeskyttelsesloven eller GDPR (General Data Protection Regulation), er udviklet for at beskytte EU-borgeres private oplysninger samt påvirke måden, hvorpå organisationer behandler personlige oplysninger. Persondataforordningen og de mange databeskyttelsesregler stiller store krav til organisationer, der alle har fået et langt større og mere komplekst ansvar – og minder os alle om de mange trusler, vi skal tage højde for, når vi arbejder med informationer og persondata. Derfor er dette e-learning kursus om Databeskyttelsesforordningen noget, der er værd at investere i som organisation.

ROBUSTE PROCEDURER

Hvorfor er GDPR vigtigt?

Mere end nogensinde før er det et must for din organisation at have robuste procedurer, som beskytter personlige oplysninger. Og du er ikke alene – alle danske virksomheder og organisationer står over for den samme udfordring og skal sikre, at personoplysninger bliver behandlet korrekt. På vores side ‘Værd at vide om GDPR’ kan du læse mere om, hvilke grundlæggende krav og regler du skal være opmærksom på ved håndtering af personoplysninger i forbindelse med Databeskyttelsesforordningen.

E-learning om GDPR
E-learning om GDPR
DET FÅR DU

GDPR online kurser udviklet af specialister

Udviklingen af vores e-learning om Databeskyttelsesforordningen er sket i samarbejde med jurister og advokater fra statens foretrukne samarbejdspartnere samt to store internationale virksomheder, der har stor erfaring med implementering og arbejde med GDPR i praksis. Vores grundlæggende introduktion til Databeskyttelsesforordningen er omhyggelig og detaljeorienteret, og vi tager højde for, hvilket informationsbehov brugerne har, så de ikke drukner i store mængder af unødvendige forklaringer. Vi leger med grafik og sprog, så det tunge jurasprog ikke udfordrer læringsoplevelsen. Hvert kvartal kvalitetssikrer og opdaterer vi vores kursus, så det faglige indhold altid er ajourført med den nyeste viden, oplysninger og lovgivning på området.

Processen er enkel:

Medarbejderne modtager log-in til e-learningen

Du når ud til alle i organisationen på én gang, og medarbejderne kan tilgå e-learningen fra både mobil, tablet og pc.

Du kan følge med i statistikken

Du kan følge med i, hvor mange der har været igennem e-learningen, sende reminders og se statistikker helt ned på spørgsmålsniveau i vores intelligente LMS.

Medarbejderne modtager et certifikat

E-learningen slutter med en intelligent test, og medarbejderne modtager et certifikat på e-mail. Der er mulighed for at opsætte recertificering, når der er gået et år. 

Se en demo af e-learningen og
få et indblik i kvaliteten

Faktaark

I e-learningen får du bl.a. indsigt i,  hvad personoplysninger er, hvornår du må behandle personoplysninger og 8 andre emner.

Hvis du vil have det fulde overblik over indholdet i vores GDPR online kursus, så skriv til os.

Master classes

Vi har også e-learning til specifikke medarbejdergrupper, hvor GDPR-lovgivningen forklares nærmere inden for området.

GDPR til marketingmedarbejdere
GDPR
til HR & ledere
GDPR til tillidsrepræsentanter
GDPR til redaktionelle medarbejdere

Vil du høre mere om vores master classes – eller ønsker du vejledning om hvilket e-learning spor, som passer til din organisation?

Mange organisationer benytter også vores e-learning om

Sæt din kurs mod compliance

Start dialogen allerede i dag og kom et skridt foran.