E-learning om IT-sikkerhed

Effektiv awareness træning

E-LEARNING OM IT-SIKKERHED

Vidste du, at 70-80 % af alle hackerangreb skyldes menneskelige fejl? Mange eksperter peger på, at det ikke er nok at have styr på teknikken, men at der også skal fokus på den menneskelige adfærd. E-learning om IT-sikkerhed fra MOCH skaber større cyber awareness i din organisation.

e-learning om it-sikkerhed

Er du cyber aware?

Se hvordan vores e-learning
kan hæve vidensniveauet i din organisation

e-learning om it-sikkerhed
E-LEARNING OM IT-SIKKERHED

Hvorfor tage e-learning om IT-sikkerhed?

E-learning om IT-sikkerhed til dine medarbejdere er effektivt, fordi det kan hjælpe dig med at sætte fokus på emnet i hele organisationen. Vidste du, at det anslås, at 70-80% af alle hackerangreb og sikkerhedsbrud skyldes menneskelige fejl? Dine medarbejdere er dit største aktiv og dit svageste led, når det handler om jeres IT-sikkerhed. Kom i gang med det samme og træn dine medarbejdere, så I væbner jer i kampen mod cybercrime og opnår god IT-sikkerhed.

ROBUSTE PROCEDURER

DIT ANSVAR FOR IT-SIKKERHED

E-learning om IT-sikkerhed kan være med til at skabe en generel og udbredt sikkerhedskultur i organisationen. Dine medarbejdere kan betegnes som ”first line of defence”, fordi de med den rette træning er dit informationssikkerhedsnet. Det er dit ansvar at gøre dine medarbejdere cyber-aware og træne dem til at være bevidste, når de håndterer jeres informationer. Det handler ikke om, at I bliver hacket, men om hvornår. Så gør dit våben klar og væbn dig i krigen mod cybercrime. Du kan læse mere om, hvordan du opnår en mere sikker digital hverdag på sikkerdigital.dk

it-sikkerhed
e-learning udviklet af specialister
HVAD OPNÅR DU

IT-SIKKERHEDSKURSUS UDVIKLET AF SPECIALISTER

Udviklingen af vores e-learning om IT-sikkerhed er sket i samarbejde med fageksperter på området. Dine medarbejdere er ofte ikke klar over, at de nemt kommer til at kompromittere data og fortrolig information. Netop derfor anser virksomhedsledere og IT-chefer ansattes ubevidste handlinger som den største kendte cybertrussel. Med e-learningen bliver der sat fokus på faldgruber, og dine medarbejdere bliver mere bevidste om deres adfærd. Internationale undersøgelser viser, at der i gennemsnit går 229 dage, før et cybercrimeangreb bliver opdaget. Du kan læse mere om, hvad du og dine medarbejdere får ud af at tage e-learning om IT-sikkerhed på vores blog.

Processen er enkel:

Medarbejderne modtager log-in til e-learningen

Du når ud til alle i organisationen på én gang, og medarbejderne kan tilgå e-learningen fra både mobil, tablet og pc.

Medarbejderne modtager et certifikat

E-learningen slutter med en intelligent test, og medarbejderne modtager et certifikat på e-mail. Der er mulighed for at opsætte recertificering, når der er gået et år. 

Du kan følge med i statistikken

Du kan følge med i, hvor mange der har været igennem e-learningen, sende reminders og se statistikker helt ned på spørgsmålsniveau i vores intelligente LMS.

Se en demo af e-learningen og
få et indblik i kvaliteten

Hæv vidensniveauet i organisationen

MOCH forbinder mennesker, der har viden med mennesker, der har brug for den.
Mange organisationer benytter også vores e-learning om

Sæt din kurs mod compliance

Start dialogen allerede i dag og kom et skridt foran.