• Essens

  Essens LMS

  Mange organisationer foretrækker ESSENS LMS, når de skal optimere deres læring og kompetencer. ESSENS LMS er et simpelt, fleksibelt og effektivt værktøj, når du skal uddanne, certificere og re-certificere dine medarbejdere. Du får en simpel cloudbaseret løsning med en brugervenlig og intuitiv flade, der virker 24/7 på alle enheder – om du er hjemme, på kontoret eller ’på farten’. Det gør det nemt for dig at skabe et effektivt læringsmiljø for dig og dine medarbejdere, der nemt kan tilpasses jeres unikke behov. Kort sagt: med ESSENS LMS kan du udvikle dine medarbejdere, måle effekten og forbedre din organisation – uden du spilder hverken tid eller ressourcer.

  Kontakt os i dag >>
 • Essens

  Integreret læring

  Vi leverer muligheden for at kombinere med ægte ”Blended Learning”, der er læringsforløb med tværgående aktiviteter, som rummer både online samt offline læringsoplevelser. Hvis du vil, er det også muligt at få indsigt i organisationens resultater via både nulpunktsmålinger og slutevalueringer. Vi tilbyder samtidig et helt unikt udvalg af funktioner og en ubegrænset mængde konfigurations- og integrationsmuligheder. Det har aldrig været nemmere at træne dine medarbejdere i at håndtere selv komplekse organisationsforandringer eller træningsprocesser – uanset jeres organisations størrelse eller branche.

  Hør mere om vores løsning >>
 • Værktøjer & løsninger

  Din lærings-
  løsning

  Hos MOCH gør vi en dyd ud af at bruge vores kreative og teknologiske evner til at forenkle den ofte komplekse og forvirrende kommunikation mellem en digital læringsplatform og en virksomheds behov samt varierende indholds- og læringsløsninger. Vi er specialister i at forbinde mennesker, der har brug for viden med mennesker, der har viden – med et mål om at skabe de bedste digitale læringsoplevelser. Vi har siden 1999 udviklet mere end 1200 e-learning løsninger. Vi hjælper også gerne dig!

  Bliv inspireret i dag >>
 • Værktøjer & løsninger

  Ubegrænset konfigurations-
  mulighed

  MOCH tilbyder jer en skalerbar og fleksibel træningsplatform. Du kan nemt tilpasse ESSENS din organisation og i overensstemmelse med jeres unikke behov. Når I vælger MOCH får I et holistisk træningsprogram, der kan tilpasses hver af dine målgrupper og medarbejdergrupper i præcis den retning, du har brug for.

  Skriv til os nu >>
 • Værktøjer & løsninger

  Mobile first

  Vi tænker altid mobile first. Når I vælger MOCH, får I en læringsplatform, der kan bruges på alle enheder – hvornår og hvor dine medarbejdere har overskud til at lære. Vores brugerflade er kreativ, moderne og lydhør. Vi kan tilpasse læringsplatformen i overensstemmelse med jeres brand og identitet og overføre jeres grafik, så både logo, farver, videoer, billeder m.m. giver jer en holistisk læringsoplevelse.

  Kontakt os i dag >>
 • Kundesucceser

  EssensLMS er en løsning for dig, om du søger en erstatning for din nuværende læringsplatform, eller du skal bruge en spritny værtløsning. Vi er specialister i at integrere læringssystemer med virksomheder efter deres behov. Vi har implementeret mere end 100 kundeløsninger til mere end 3 mio. brugere.

  Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig!

  Kontakt vores eksperter >>