ALWAYS A BETTER LEARNING EXPERIENCE

E-learning i persondataforordningen.

Stil dig selv dette simple spørgsmål:
Ville du bryde dig om at finde dine private oplysninger liggende frit fremme på et offentligt cafébord?

Nej, naturligvis ikke!
Vi er nødt til at beskytte vores personlige data og være digitalt ansvarlige borgere. Derfor har vi udviklet et online kursus i persondataforordningen – til dig, dine medarbejdere og din virksomhed.

 • THE WHAT

  Hvad er
  persondata-
  forordningen?

  Persondataforordningen er udviklet for at beskytte EU-borgeres private data samt påvirke måden, hvorpå virksomheder behandler personlige data.

  Hvis virksomheder ikke implementerer forordningen inden d. 25. maj 2018, vil konsekvensen være bøder på op til 4 % af den årlige omsætning eller 20 millioner euro.

  Du kan læse mere om persondataforordningen her.

 • The why

  Hvorfor er det vigtigt?

  Mere end nogensinde før er det et must for din virksomhed at have robuste procedurer på plads, som beskytter både dine kunders og medarbejderes personlige data.

  Og du er ikke alene – alle virksomheder står over for den samme udfordring og skal sikre, at persondata bliver behandlet korrekt.

The how
 • Løsningen

  GRATIS DEMO

  Hver dag bliver dine medarbejdere konfronteret med kritiske valg, risici og mulige overtrædelser.

  Tilmeld dig her og få tilsendt en demo af vores online kursus i persondata og se, hvor nemt du og dine ansatte kan uddannes i den nye forordning.

  DEMO
 • Virksomheds standard

  Et effektivt værktøj

  MOCHs online kursus i persondataforordningen er tilgængeligt for at alle ansatte, når det passer dem bedst. Vores uddannelsesværktøj muliggør, at du, som er ansvarlig for implementeringen i din virksomhed, kan følge og måle medarbejdernes deltagelse og læringsresultater.

  Ud fra vores omfattende erfaring med uddannelse i lov og compliance, har vi designet et online kursus, som giver en effektiv træning og en mulighed for at sikre, at netop din virksomhed lever op til de nye standarder i den nye persondataforordning.

 • Professionelt setup

  Fagspecialister

  Udviklingen af vores kursus i persondata har taget næsten 1.000 timer og er sket i samarbejde med jurister og advokater fra statens foretrukne samarbejdspartnere og to store multinationale virksomheder. Vores grundlæggende introduktion til persondataforordningen er omhyggelig og detaljeorienteret, og vi tager højde for, hvilket informationsbehov vores brugere har, så I ikke drukner i store mængder af unødvendige forklaringer.

 • SUCCES

  Kundesucces

  Vi er stolte af vores arbejde og de resultater, som vi har opnået.

  Kontakt os for at høre mere om vores succesfulde kunderejser og blive en del af vores læringsunivers.