gtag('config', 'AW-1071928047');
KVALITETSSIKRET

Konkurrenceret

Du tænker måske, at træning i konkurrenceret ikke er relevant for jer, men lovgivning om konkurrenceret gælder på tværs af sektorer.
I store såvel som i små virksomheder. Hvis du ikke skaber robuste procedurer i din virksomhed, kan det have store konsekvenser for jer. I værste tilfælde kan noget, du deler med folk til et netværksarrangement om fx strategi, ende med at blive misbrugt til at udkonkurrere jer. MOCH’s e-learning træner dine medarbejdere for at undgå situationer som denne.

 • Konkurrenceret

  Er du med til at sikre en effektiv konkurrence?

  Konkurrenceloven fastlægger bestemmelserne for konkurrencevilkårene mellem alle erhvervsvirksomheder i Danmark. Med MOCH’s e-learning i konkurrenceret bliver dine medarbejdere i stand til at identificere og undgå ulovlige aftaler med konkurrenter, kunder og leverandører.

  Kontakt en specialist >>
 • Hvad kan du gøre?

  Hvad kan du gøre?

  Du kan investere i effektiv compliance træning fra MOCH og uddanne dine medarbejdere, da de er dit stærkeste værn. Når dine medarbejdere har gennemgået e-learningen, vil de være i stand til at identificere situationer som er uhensigtsmæssige for din virksomhed. Gennem cases lærer de, hvordan de skal agere, når der er vigtige informationer på spil. E-learning i konkurrenceret er lige til at implementere.

  Start dialogen i dag >>
Om kurset
 • Løsningen

  Kontakt os

  Dine medarbejdere er dit stærkeste værn og derfor skal du træne dem i lovgivningen. E-learning fra MOCH er læring, der virker og det er dokumenteret. E-learning i konkurrenceret er lige til at implementere, så kontakt os i dag.

  Kontakt os >>
 • Virksomhedsstandard

  Et effektivt værktøj

  E-learning fra MOCH tager udgangspunkt i pædagogiske læringsmetoder. MOCH’s online platform er tilgængelig 24/7 og på alle enheder.

  Kontakt os i dag! >>
 • Professionelt setup

  Fageksperter

  Vi har hjulpet mange virksomheder med e-learning i konkurrenceret – skal vi også hjælpe jeres? Hos MOCH har vi arbejdet med e-learning igennem de sidste 20 år for nogle af landets største private og offentlige organisationer. Vi har leveret kvalitetslæring til mange store virksomheder og vi ved, hvad der virker, når medarbejderne skal trænes.