Vestas

Vestas

CODE OF CONDUCT

1. UDFORDRING

Vestas driver deres forretning med integritet og ærlighed. Men da korruption kan tage mange former, kan det være svært for medarbejderne at bestemme, om der er tale om korruption eller almindelig forretningspraksis. Vestas havde derfor brug for et kursus, der kunne sikre at medarbejderne kunne skelne mellem disse og overholde Vestas’ Code of Conduct.

2. LØSNING

MOCH har stor erfaring med at levere compliance træning. Vi udviklede derfor et kursus med Vestas, der træner medarbejderne i overholdelse af loven og Vestas’ Code of Conduct. Gennem realistiske og interaktive scenarier foretager medarbejderne valg og lærer, hvordan de fx håndterer bestikkelse, smørelse, interessekonflikter, samt hvilken effekt deres valg har.

3. RESULTAT

At opnå erfaring via realistiske scenarier hjælper til at ændre medarbejdernes adfærd, og det understøtter integritetskulturen i Vestas. Kurset sikrer, at alle medarbejdere er på samme side, når det kommer til compliance, og det bidrager til at skabe en gennemgående kultur samt en ensartet svar på de fælles juridiske problemer. Med i løsningen var også et møde med en implementeringskonsulent, 2nd line support og understøttende kampagnemateriale. Vil du høre mere om denne case, og hvordan vores løsninger kan hjælpe dig med tilsvarende? Så kontakt os på telefon eller mail.​

Andre inspirerende cases

Orifarm

Orifarm

GDPR

træning i it-sikkerhed

Alm. Brand

IT-sikkerhed

Comments are closed.