KVALITETSIKRET DIGITAL LÆRING

E-learning i
persondata­forordningen

Skal dine ansatte trænes i Persondataforordningen?
MOCH står klar til at hjælpe dig og din organisation med at lære, hvordan man skal håndtere personoplysninger.

 • Persondataforordningen

  Hvad er det nu
  GDPR er?

  Persondataforordningen, også kendt som databeskyttelsesforordningen eller GDPR (General Data Protection Regulation), er udviklet for at beskytte EU-borgeres private oplysninger samt påvirke måden, hvorpå virksomheder behandler personlige oplysninger.

  Persondataforordningen og de mange databeskyttelsesregler stiller store krav til virksomheder og organisationer, der alle har fået et langt større og mere komplekst ansvar – og minder os alle om de mange trusler, vi skal tage højde for, når vi arbejder med informationer.

 • Hvorfor persondataforordningen?

  Hvorfor er det vigtigt?

  Mere end nogensinde før er det et must for din virksomhed at have robuste procedurer, som beskytter både dine kunders og medarbejderes personlige oplysninger.

  Og du er ikke alene – alle virksomheder står over for den samme udfordring og skal sikre, at personoplysninger bliver behandlet korrekt.

 • Løsningen

  GRATIS DEMO

  Hver dag bliver dine medarbejdere konfronteret med kritiske valg, risici og mulige overtrædelser.

  Se, hvor nemt du og dine ansatte kan uddannes i den nye forordning.

  Tilmeld dig en demo af vores online kursus her.

  DEMO
 • Virksomhedsstandard

  Et effektivt værktøj

  MOCHs online kursus i persondataforordningen er tilgængeligt for alle ansatte at tage, når det passer dem bedst. Vores uddannelsesværktøj muliggør, at du som implementeringsansvarlig i din virksomhed kan følge og måle medarbejdernes deltagelse og læringsresultater.

  Ud fra vores omfattende erfaring med uddannelse i lov og compliance har vi designet et online kursus, som giver en effektiv træning og en mulighed for at sikre, at netop din virksomhed lever op til de høje standarder i persondataforordningen og har et højt compliance-niveau.

 • Professionelt set-up

  Fagspecialister

  Udviklingen af vores kursus i persondataforordningen har taget næsten 1.000 timer og er sket i samarbejde med jurister og advokater fra statens foretrukne samarbejdspartnere samt to store multinationale virksomheder. Vores grundlæggende introduktion til persondataforordningen er omhyggelig og detaljeorienteret, og vi tager højde for, hvilket informationsbehov vores brugere har, så I ikke drukner i store mængder af unødvendige forklaringer. Vi leger med grafik og sprog, så det tunge jurasprog ikke udfordrer læringsoplevelsen. Hvert kvartal kvalitetssikrer og opdaterer vi vores kursus, så det faglige indhold altid er ajourført med den nyeste viden samt lovgivning på området.

 • SUCCES

  Kundesucces

  Vi er stolte af vores arbejde og de resultater, som vi har opnået.

  Kontakt os for at høre mere om vores succesfulde kunderejser og blive en del af vores læringsunivers.