KVALITETSIKRET DIGITAL LÆRING

Vores teknologi skaber resultater

Vores kunder interagerer med nye teknologier hver dag. Derfor er vi også altid på forkant med vores værktøjer og interaktionsbaserede læringsdesigns. Vi skaber resultatorienteret læring, fordi du skal kunne huske, hvad du lærte, sidste gang du gennemførte et e-learning-forløb.

 • LEARNING MANAGEMENT SYSTEM

  Kvalitetssikker
  platform

  Hos MOCH har vi udviklet vores eget cloudbaserede Learning Management System: ESSENS LMS. ESSENS er et simpelt, effektivt og responsivt værktøj til at uddanne dine medarbejdere og optimere deres læring og kompetencer på tværs af organisationen. Med ESSENS kan du udvikle dine medarbejdere, måle på indvirkningen og forbedre din samlede organisation – og modtage professionelle slutevalueringer og effektive nulpunktsmålinger over din organisations resultater.

  Læs mere
 • DIGITALE REDSKABER

  DIN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE

  Vi tilbyder vores kunder en digital værktøjskasse, som giver dig mulighed for at få andel i vores ekspertviden inden for teknologi og læring. Vi arbejder selvfølgelig med de mest anerkendte værktøjer inden for e-learning, fordi udviklingsprocessen skal være nem, sjov og effektiv. Vores værktøjskasse består af Adapt, Captivate og Storyline. Alle værktøjer er digitale redskaber, der gør det lettere at skabe interaktive kurser, som optimerer læringsoplevelsen med hver deres forcer. Vi leverer alt indhold i SCORM og xAPI med alle de funktioner, I skal bruge for at skabe de bedste læringsoplevelser.

 • DIGITALE REDSKABER

  Adapt

  Ønsker du at erstatte de traditionelle page-turne-kurser med interaktivt indhold designet til moderne enheder?

  Så er Adapt løsningen. Adapt gør det muligt at skabe lettilgængelige kurser, der fungerer på alle enheder – og er tilgængelige på alle tider af døgnet. Med Adapt kan du nemt og fleksibelt udvikle interaktive kurser ud fra dine specifikke ønsker og behov. Adapt er anderledes end andre værktøjer, fordi det muliggør et mere moderne og kreativt design. Værktøjet sikrer også, at dine kurser altid er responsive fra starten af. Med Adapt kan vi skabe moderne interaktiv digital læring – helt uden tekniske barrierer!

 • DIGITALE REDSKABER

  STORYLINE & CAPTIVATE

  Både Articulate Storyline og Adobe Captivate er førende forfatterværktøjer til udvikling af e-learning. Begge programmer tilbyder en brugerdefineret flade med byg-selv skabeloner, som gør dig i stand til at skabe interaktive og involverende indhold for jeres kursister. Programmerne giver mulighed for at implementere et alsidigt interaktivt design via specifikke kodningsteknikker, som du lærer at mestre gennem vores workshops. Begge programmer er enkle at lære at bruge. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan komme i gang med at udvikle e-learning.

 • DIGITALE REDSKABER

  HTML-5

  HTML5 er en af de vigtigste teknologier, når det handler om at strukturere og præsentere indhold på internettet. Det er den afviklingsplatform, der skaber det bedste afsæt for at arbejde med værktøjer som Adapt, Storyline og Captivate. Vi arbejder med den nyeste version, og bestræber os på altid at være opdateret på de nyeste internet-teknologier. Vi garanterer, at I får den bedste standard inden for e-learning.

Features